problematisk

Alla inlägg under mars 2011

Av Amanda - 3 mars 2011 15:36

150 minuter alltså  timmars matte på en dag, försstår ni hur jobiigt det är? Något så extremt psykiskt påfrestande finns inte. Men det är ju jättesmart att ge oss ett pissigt schema sådär lagom till examen. Nej nu ska jag sluta klaga, har vaarit världens bitch hela dagen.


   

Dagens outfit: stickad kjol, skjorta och strumpbyxor

Insåg just hur sjukt, fult blek jag har blivit, måste sola... 

 

 

//puss

Av Amanda - 2 mars 2011 22:38

Jag har en bror, man kan säga som att det är som halva jag fast i en annan kropp bara. Hon heter Elvira Staaf, en såndär underbar grej som det inte finns många av på våran jord. Ni vet ju vad jag tycker om tjejer, alla mina tjejkompisar har jag bråkat med, många av dom är jag inte vän med längre. Under de åren jag och Elvira umgåtts har vi aldrig bråkat, aldrig varit arga på varrandra, aldrig snackat skit om varrandra.


Det är klart att det går aldrig att beskriva i ord hur underbar min bror är, den mest kreativa, roliga, utåtriktade, modigaste människan jag känner. En förebild som alla borde se upp till. Du är iallafall min förebild och jag skulle ge allt för att få vara en lika underbar människa som du är. Och alla äventyr vi varit med om... Hågesta, makeovers, filmkvällar, pimpling, musikuppträdanden, galna fester, allt! Men äventyren är långt ifrån slut för jag tänker inte släppa dig i första taget. Ojoj, nu kommer det en tår, bara tanken på att du kommer flytta gör så ont. Nu måste jag sluta innan kudden blir blöt!


             


Jag har en dunderbar vän, och jag släpper henne inte i första taget.

Y 

 

 

 

 

//puss


Av Amanda - 2 mars 2011 18:11

En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna:

 

  

Kommer ihåg att vi hade den på VHS när jag va liten och häromdagen såg jag att den fanns att ladda ner, riktig nostalgitripp!

 

 

 

//puss

Av Amanda - 2 mars 2011 15:34

Är det någon som har vårens nummer, isåfall kan ni väl vara gulliga och ringa och skynda på den lite? Har åkt madrass halva dagen, sjukt kallt och blött! Men också väldigt kul med tanke på att vi satt typ 15 pers i ett tåg av madrasser, mysigaste klassen. Nu när jag äntligen är hemma så har jag myst ner mig i sängen med en skål flingor och datorn. Tänkte inte skriva mycket mer nu, måste ut och gå med hunden och sedan försöka få tag på Malvina på alla tänkbara sätt! Skriver senare.


     

Dagens outift: rutig vintagekavaj, svart tätstickad tröja, svarta leggings med dragkedja och nyskorna!




//puss 

Av Amanda - 1 mars 2011 23:00

En bild som inte är tagen i landet där jag bor:

 

Kreta  

 

 

//puss

Av Amanda - 1 mars 2011 20:32

Jaa, det är precis vad vissa tycker att jag är av min pojkvän. Men guess what? I don't mind... Anledningen till att jag skriver detta är att min älskling var på birsta igår så idag fick jag presenter! Ett par skor jag kollat på sjukt länge och ett superfint halsband (bilder kommer).


Var på ud-möte idag som slutade lite för sent så jag fick vänta från typ halv 1 till 4 innan jag åkte hem, men jag hade sällskap av Ivan och Louice sen kom också Morrow ner på stan och vid 4 åkte vi hem till Junsele. Fick också just veta att Louice inte kan åka på kongressen i Falun så nu ska jag åka istället med Malvina, känns helt sjukt kul! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och äta lite flingor, håller stenhårt på nya dieten!


    



//puss

Av Amanda - 1 mars 2011 06:33

Klockan är 06:30, vaknade för en halvtimme sedan för jag ska ju med bussen till stan på ud-möte. Är helt galet trött så nu ska jag käka upp mina flingor och åka, kommer inlägg senare idag när jag kommer hem!


  

Dehär är mina favvoflingor vilket kanske inte är så konstigt, vem vill inte ha choklad och jordgubbar till frukost liksom? Men för en sån som jag som oftast inte äter frukost passar dom utmärkt sålänge jag får i mig.



//puss

Presentation


Skriver om mitt liv här i Junsele när jag egentligen hör hemma i en större stad och om hur det är att leva med en ätstörning. Men även om min vardag som består av mode, party och att leva livet fullt ut!

Har dessutom nyligen påbörjat en ny kategori "Th

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards