problematisk

Alla inlägg under februari 2011

Av Amanda - 4 februari 2011 07:48

är något jag har väldigt svårt för, frukost alltså. Men nu har jag slagit mig ner vid bordet och hoppas få in mig en macka eller två. Ska iallafall och simma efter skolan så det kommer inget mer inlägg förrän ikväll då jag och älskling kommer hem. Då kommer också så klart dagens outfit, moaha. Ha en trevlig dag!


  



//puss



Av Amanda - 3 februari 2011 22:40

Jaa, måste ju få slänga in ett inlägg och berätta om min extrema fail alldeles nyss, jag tappade en lösnagel så tänkte limma på den igen men fick inte ut nått satans lim så jag bestämde mig för att försöka göra hålet större med nålen. Tror ni inte på fan att nålen gick av? Japp så efter ,ånga försök att få ut nåöen så kom jag på den smarta idén att försöka få loss den med tänderna, bra där...


Jag: GAAH MAMMA HJÄLP, JAG HAR NAGELLIM I MUNNEN!

Mamma: Men det är ingt farligt, det var väl inget mycket...

Jag: men min kind har fastnat i kindtanden

Så nu har jag ett stadigt lager nagellim på tänderna och under läppen, vi får väl se om jag överlever natten!


Jag måste juh också skriva att Timrå regerade hockeyn ikväll, riktigt bra match! Men modo, nja vet inte om de är nå o ha.


  

Fick ju på den där jäkla nageln iallafall


  

Myspys kläder så jag får visa min lilla kagge!


//puss

Av Amanda - 3 februari 2011 18:45

Ont i huvudet så det bara ryker om det, usch! Har sovit ända sen jag kom hem vid tre... Nu kom mami iallafall hem så vi ska väl äta nån middag, har haft en riktig slappdag idag både på skolan och hemma, riktigt skönt. Sen har jag haft lite funderingar idag igen om det här med själen, vad är själen? Själv tror jag det bara är ett vackert påhitt. Precis som att människan bara hittat på ödet för att ha något att skylla på. Vad tror ni?


Inte bara matte som är trött


   

dagens outfit: haremsbyxor, halsduk, linne, kavaj (ni får ursäkta dom fula strumporna)



//puss   

Av Amanda - 2 februari 2011 21:25

Nu har jag och älskling bakat chokladmuffins, mums. Har också saqatt på nya lösnaglar  det var dom jag fick av honom förut, blev riktigt najs!


Nu ska vi äntligen se i rymden finns inga känslor och ysa ner oss i sängen, vad ska ni göra på alla hjärtans dag förresten? Själv ska jag laga middag o mysa på. <3


    

Baka liten muffins! Vi är bäst. <3


Såg inte lika fake ut denna gången, nöjd!  



//puss  

Av Amanda - 2 februari 2011 18:50

Haft prov i samhälle idag, inte kul. Gick och skulle forma/plocka ögonbrynen efter skolan men fick höra att man tycligen inte ska göra det i Junsele (?) så vågade inte chansa. Gick istället och fikade med Loppan och kollade på lite allahjärtansdag presenter till älskling, kommer bli supermysigt! Slänger upp ett inlägg senare, fick en liten present av älskling förut så nu ska jag pyssla med de, vad det är får ni se sen!


  

Mästerfotografen Morrow


    

Dagens outfit, kavaj, svarta vaxade jeans, vitt linne och hemmagjord halsduk för att liva upp hela kontorslooken!



//puss

Av Amanda - 1 februari 2011 19:02

Mina älskade kläder är här! Fan va najs. Glömde förresten att berätta att våran svenska/religions lärare ska sluta... men det är lugnt vi kommer bara ha haft 5 olika svenska lärare på 3 år, dessutom har vi haft 7 olika musiklärare hittills. Personligen tycker jag att man lika gärna kan lägga ner skolan då det drabbar oss elever och våra slutbetyg och därför också vår framtid... Tänkte iallafall visa kläderna som kom idag, allt fanns dock inte på lager så resten kommer i början av Mars, enjoy.


  

Mina nya älsklingsbyxor, svart-vita harems, love.


  

Svart enkel kavaj med siden insida, passar perfekt i min samling


  

En magkort tröja, perfekt i sommar och ett svart brottarlinne


  

Hör och häpna, jag beställde ett par jeansinternet och dom var lagom i midja OCH benen! Har nog aldrig hänt mig förut då jag oftast beställer extralånga ben från HM.

Svarta byxor i vaxad denim, wonderfull!


Sen kommer min storstickade nougatfärgade myströjja och ett par byxor i Mars, längtar...


//puss

Av Amanda - 1 februari 2011 15:46

Utvecklingssamtal idag, inte kul... Men allt blev bättre när jag kom hem och fick se ett klädpaket på sängen, yes! Så nu ska jag kolla sen visar jag det här.


    

Shalala, jag börjar bli bruuuun!


  

Dagens outfit, kavaj, linne, leggings, spetsstrumpor och kilklackar! (y)



//puss

Presentation


Skriver om mitt liv här i Junsele när jag egentligen hör hemma i en större stad och om hur det är att leva med en ätstörning. Men även om min vardag som består av mode, party och att leva livet fullt ut!

Har dessutom nyligen påbörjat en ny kategori "Th

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards