problematisk

Alla inlägg under februari 2011

Av Amanda - 8 februari 2011 13:58

Japp då var del A i svenska klar, denna gången var det bara 80 minuter men på torsdag blir det 160 minuters skrivning., vill inte! Har också sökt till gymnasiet idag, jag hinner nog ändra mig sisådär 50 gånger innan april men ändå liksom... Kändes lika bra att få det gjort. Idag åkte hjärtat hem, saknar honom redan men vi ska nog titta på lägenheten i helgen så då ses vi. Har inte så mycket andra planer inför veckan, ska till stan en sväng och fixa en hemlis sen ska jag fixa med Albin, var väldigt längesen sist. Har inte mycketmer att säga så jag slänger in ett inlägg senare.


Lite häftigt, min klasskompis Carro gjorde en liten kopia på ett gammalt kort på mig i datorn


   

Dagens outift, second-hand jeansskjorta, leggings med knappar och vitt linne. (hatar mitt hår)



//puss  

...

Av Amanda - 7 februari 2011 21:46


Den dag jag behöver en vän som du,

den dagen sätter jag mig på huk och skiter ut en.



//puss  

Av Amanda - 7 februari 2011 17:25

Har varit på skolan , älskling var sjuk igår så han stannade hemma från skolan idag och  ska sova här en natt till, mys! Jag ska ge det en chans till, jag älskar mitt röda hår över allt men är så sjukt less på att färga varranan vecka, sliter så hemskt på håret. Dessutom så skulle jag va en lycklig flicka om jag inte hade en ful utväxt hela tiden... Så nu har mami slängt i lite färg och jag ska snart tvätta ur det. Slänger in lite bilder sen på resultatet!


Färgning med GUL hårfärg?!  

 

fish & chips till middag, nyttigt och bra!


   

Dagens outfit, var så sjukt trött imorse så det blev en tätstickad grå tröja, blåa jeans och en mössa för att täcka utväxten!  


//puss 

Av Amanda - 6 februari 2011 18:10

Det är nog bästa sättet att beskriva våran släkt, är nästan någon som fyller år varje dag. Idag var det min fasters man "Uffas" tur, vi var där och åt lite lunch och tårta, väldigt mysig. Sen åkte vi vidare till Loppan och Per för lite påtår (mer fika). Nu ligger jag i sängen och är lite smådeppig efter dagens festligheter, huvva. Men jag har iallafall varit ute och tagit lite kort idag så slänger in några som kan förgylla er vardag!


     

Snart smälter snön, då tinar sanningen fram.  



//puss

Av Amanda - 6 februari 2011 09:27

Godmorgon! Ligger i sängen och har ätit frukost, vi blev väkt av hundarna vid 08:20, lika underbart varje gång... Nu ska jag försöka tvinga i Morrow lite frukost så ska vi gå ut sedan så han får köra snöslunga och jag får knäppa lite kort. Måste beställa en ny bikini och min älskade skinnjacka också, slänger upp bilder på dom sen!


     

Morgonmys i sängen. <3



//puss  

Av Amanda - 5 februari 2011 22:23

Har sett melodifestivalen med älskling nyss, vem var eran favorit? Själv tyckte jag "me and my drum" var bäst i veckans startfält! Har precis lagt mig i sängen och ska se på Psalm 21 nu med älskling, har hört mycket bra om den och tänkte ge den ett försök. Ger er en liten bildbomb att gotta er i då det inte blivit så många inlägg idag.


Bjöd älskling på saffranspasta med räkor idag, supergott och mysigt!


  

Selma älskar både "mamma" och "pappa"!



//puss     

Av Amanda - 5 februari 2011 14:55

Helg, åh efterlängtade helg! Har varit i holafors sen vi vaknade och kom hem för en stund sen, mys. Nu ligger jag och älskling och spelar tv-spel, jag vinner! Haha, lovade er en bild på nya jackan, har dock inte hunnit ta någon så ni får se en annan dag! Ska laga middag åt pappa och Morrow ikväll, saffranspasta med räkor, mums! Sedan blir det melodifestivalen fr hela slanten. Men jag försöker slänga in ett inlägg senare.


 

Silikon <3


Blir förresten ingen dagens outfit idag då jag bara har mjukiskläder på mig!


//puss    

Av Amanda - 4 februari 2011 20:49

Kom hem för ett tag sen, helt dunderbart skönt att simma, är ju som sagt lite lönnfet nu för tiden. Åkte hem vid halv 7 med bussen och på bussen satt älskling också! Måste bara få berätta om våran lite crazy spanskatimme idag, franskaeleverna får alltid ficka av sin lärare men inte vi så vi bestämde oss för att fika ändå. Våffeljärn i bänken, våffelsmet på bokhyllan, kakor i fickorna och när läraren gick ut startade vi. Vi började göra våfflor och fika, tror ni hon blev arg när hon kom in?! Nej, vi ville jävlas med henne så Lisa skrek: Britta vill du ha en våffla? Britta: Ja tack gärna! Alla elever tappar hakan och Britta tar för sig, helmysigt! Haha, nu ska jag och hjärtat se på Magemind.


   

Dagen outfit: magtröja med tryck, vaxade svarta jeans, svart linne osv.


   

Gav också mittbenan en andra chans idag, kändes bättre idag


Har inhandlat en ny jacka också, slänger upp den senare eller imorrn!


//puss  

Presentation


Skriver om mitt liv här i Junsele när jag egentligen hör hemma i en större stad och om hur det är att leva med en ätstörning. Men även om min vardag som består av mode, party och att leva livet fullt ut!

Har dessutom nyligen påbörjat en ny kategori "Th

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards