problematisk

Alla inlägg under juni 2011

Av Amanda - 11 juni 2011 14:53

Sov alldeles för länge idag, vaknade runt 12 och klev motvilligt upp ur sängen för att käka något... Fick nästan inte i min någon furkost så satt mig och läste lite i solen istället. Mina mardrömmar har börjat komma tillbaka och jag gissar på att det är därför jag sover så dåligt nu för tiden. Kom hem från bageriet efter en fika med mor och far för en stund sedan och nu ligger jag på altanen och suger åt mig sol som en tvättsvamp, min bruna färg börjar försvinna så försöker jobba upp den igen! Pojken min skulle komma vid fyra men jag misstänker starkt att han missat bussen eftersom att hans telefon är död och han var i sundsvall för ett tag sedan... Han har nämligen aldrig varit bra på att passa tider den där pojken. Men nu ska nog jag och papi åka med hundarna till stugan så att dom får bada lite, kanske jag också? Försöker uppdatera senare.


Blev två dagens outfit idag,

 

  

När vi gick och fikade körde jag på en lite navy-inspererad outfit med mrin-blå kjol med hög midja, vitt linne, sandaletter, fiorelli väskan och runda guld-örhängen.

 

      

När jag sedan kom hem slängde jag på mig en avklippt, uppknuten skjorta och jeansshorts, skönt och luftigt! Och självklart inget smink alls i denna värme... Måste vara rädd om det ansikte jag har, har ju som bara ett.

 

 

 

//puss

 

Av Amanda - 11 juni 2011 02:09

Kom nyss hem ifrån en trevlig kväll som spenderades med några vänner ifrån klassen, vi grillade, spelade kubb och bara chillade. Sedan blev några av oss less på alla mygg och knott (det enda dåliga med att bo här uppe) så jag, Matilda, Felicia, Lina och Carro drog vidare hem till Felicia vilket slutade med att tiden bara flög iväg när vi pratade och skrattade åt gammla minnen så det blev en sen kväll ikväll... igen. Känns faktiskt helt underbart att bara kunna sätta sig på cykeln och åka hem till en vän eller att kunna ringa någon när som helst och höra om vi ska hitta på något, jag har ju som inte umgåtts med någon ifrån Junsele på ett helt år eftersom att när jag var som sjukast kunde många inte acceptera det, men nu har jag hittat tillbaka till dom flesta och det är verkligen härligt! Det var riktigt många som hörde av sig ikväll och ville att jag skulle komma till stan, enligt traditionen så är det ju alltid fest på studenten men ikväll kände jag mer för att bara vara hemma. Jag har dessutom fullt upp med att ligga här och oroa mig för min kära pojke som är ute ikväll, är riktigt less på det faktiskt. Men jag ska inte klaga för imorgon kommer han hit och då ska vi sola, bada och bara ha det allmänt bra har jag bestämt! Så nu ska jag krypa ner i sängen, slänga iväg ett übergulligt sms till min pojkvän och hoppas på att allt går bra ikväll, sov gott allihopa och kom ihåg: imorgon är en ny dag.

 

Satt och kollade igenom bilderna från idag och upptäckte några saker...

 

  

Folk säger ofta att jag har en förmåga att se bitchig och nästan lite skrämmande ut när jag bara står och är normal, idag fick jag höra det igen och började titta på lite bilder... Ni har rätt.

 

    

Här är då jag och min "stora"syster, märks verkligen inte vem som är äldst av oss om man tittar på storleken haha!

 

 

//puss



Av Amanda - 10 juni 2011 19:35

Hahah börjar inse nu hur sjukt svårt det är att hålla bloggen ständigt uppdaterad när man har ett så hektiskt liv som jag. Jag lovade er en bildbomb från Jossis student men det får vänta! Eftersom att jag just blev bjuden på ett litet grill party med brudarna och tackar självklart inte nej till ett sådant erbjudande. Så nu cyklar jag iväg till nipan, ska försöka uppdatera när jag kommer hem!


Har förresten haft 30 + hela dagen och ingen skugga typ... Kan man annat än älska den svenska sommaren just nu?

 

  

Dagens outfit: Jeansshorts med hög midja, vitt tajt linne, flätat brunt läderbälte, fjäderörhängen och mina älskade sandaletter.

 

 

 

//puss





Av Amanda - 10 juni 2011 14:46

Kom just hem ifrån sollefteå där vi har firat Jossis student, nu är det fullt ös här hemma för att förbereda innan hon kommer hem hit och ska käka tårta och tacos! Slänger in en bildbomb senare...


  

Min vackra storasyster, grattis och lycka till i framtiden.

 

 

 

//puss

Av Amanda - 9 juni 2011 18:30

Den hårda sanninge, ingen kan göra sånna fynd som jag kan! Åkte med Loppan och Per på en loppis som ägdes av några norskar bara en liten bit ifrån oss i jakt på saker till lägenheten. Hittade lite bra grejor och dessutom min nya absoluta favorit accessoar...


  

I med ingredienser, ställ tiden och tryck på start. Två timmar senare, nybakat bröd! Bakmaskin - 40 kr

 

  

Brödrost - 10 kr

 

  

Reskit med locktång, värmeborste och hårfön - 50 kr


  

Rutig over-size tröja - 2 kr

 

  

En tvättäkta Fiorelli (kostar runt 1000 ny) som jag letat efter så länge - 10 kr

 

 

 

 

 

//puss

Av Amanda - 9 juni 2011 15:32

Nu är sommarens första dopp avklarat! Idag på paddlingen med fina klassen så lyckades nämligen 26 av 29 personer bli nerputtade i det kalla vattnet. Vi älskar varrandra! Jag och Vira låg dessutom nästan först för omväxlingens skull men på vägen hem slog gamla vanor till och vi kom sist av alla, såklart. Har dessutom bränt mig för typ första gången, jag är ju en sån där människa som aldrig bränner mig (har brännt mig en gång och det var på Kreta) så jag brukar inte använda solskydd alls faktiskt men idag var solen för stark! Nu ska jag vandra iväg på loppis med storasyster och Per och försöka hitta lite lägenhetsgrejer!


  

Some people may call me a bitch, but I'm just that kinda girl who don't give a shit.

 

  

Dagens outfit: khaki gröna shorts som jag glömt att jag hade, vit bomullströja för att täcka mina brända armar, ofixad som bara den och fjäderörhängen för att piffa upp det hela.

 

 

 

//puss

Av Amanda - 8 juni 2011 21:36

Hej alla glada människor där ute! Är ni på lika bra humör som mig idag? Det borde ni vara eftersom den underbara sommarvärmen har kommit. Har haft en extremt slapp dag på skolan idag sedan efter det så käkade jag glass och myste på med mysiga brudar... Fick där efter en lite otrevlig överraskning men det behöver vi inte ta här! Senare när pojkvännen kom med bussen åkte vi upp till stugan och käkade middag, låg i solen och stekte och rodde en sväng med båten. Helt och hållet underbart! Nu taggar jag inför att paddla kanot imorgon med fina klassen, brukar alltid sluta med en upp och nervänd kanot för våran del men det gillar vi! Känns riktigt skönt att det är såhär varmt, förra året regnade det som bara den. Ska dessutom skriva på kontrakt för lägenheten imorgon, nu börjar det verkligen kännas att det inte är länge kvar!  Nu tänkte jag plocka ihop lite grejer och sedan lägga mig och bara tycka om min älskling.


  

Jag är 100% redo för avslutningen nu! Hatt, check. Band, check. Klänning, check. Peppad, CHECK!

 

  

Dagens outfit, avlappnat med urkult-tröja, slitna jeans shorts, allt hår bakåt i en toffs och inget smink alls. Skööönt!



//puss


Av Amanda - 8 juni 2011 00:13

Här ligger jag än en gång i min säng och funderar.... klockan är på tok för mycket men det gör faktiskt inget. För inatt funderar inte jag på hur mycket jag ätit idag, att jag skulle göra vad som helst för att se bra ut eller att världen bara är emot mig. Ikväll funderar jag på hur jag kan ha en sån jäkla tur, varför just jag fick en helt underbar familj som stöttar mig i allt jag gör, försörjer mig och har gett mig en sån otroligt bra uppväxt.. Eller hur just jag kunde träffa den underbaraste pojken på denna jord som skulle ta en kula för mig vilken sekund som helst... Varför just jag när det finns människor runt om i hela världen som knappt har någon mat, pengar och helt enkelt har hela världen emot sig.


Jag brukar ofta klaga på Sverige men jag är helt ärligt talat så sjukt glad att jag föddes i det här landet just för att vi är så extremt bortskämda med vatten, mat och pengar. Dock står jag fast vid min åsikt om att Sverige borde skänka mer till andra länder istället för att till exempel skänka bort 42 miljoner på bingolotto till någon medelsvensson som redan har det bra ställt. Jag har alltid velat hjälpa till i samhället och gör allt för att göra jorden till en bättre plats. Visst jag är ingen miljökämpe som sopsorterar och så men jag vill hjälpa människor på andra vis. Tyvärr ser det ut som så idag att det inte är så många ungdomar som angagerar sig i sånna viktiga frågor idag, samtidigt kan jag lägga lite skuld på vuxna som har så svårt att se att det faktiskt är ungdomarna som är framtiden



  

Ju fler vi är, desto större chans är det att vår röst blir hörd

 

 

 

//puss

Presentation


Skriver om mitt liv här i Junsele när jag egentligen hör hemma i en större stad och om hur det är att leva med en ätstörning. Men även om min vardag som består av mode, party och att leva livet fullt ut!

Har dessutom nyligen påbörjat en ny kategori "Th

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards