problematisk

Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Amanda - 8 juni 2011 21:36

Hej alla glada människor där ute! Är ni på lika bra humör som mig idag? Det borde ni vara eftersom den underbara sommarvärmen har kommit. Har haft en extremt slapp dag på skolan idag sedan efter det så käkade jag glass och myste på med mysiga brudar... Fick där efter en lite otrevlig överraskning men det behöver vi inte ta här! Senare när pojkvännen kom med bussen åkte vi upp till stugan och käkade middag, låg i solen och stekte och rodde en sväng med båten. Helt och hållet underbart! Nu taggar jag inför att paddla kanot imorgon med fina klassen, brukar alltid sluta med en upp och nervänd kanot för våran del men det gillar vi! Känns riktigt skönt att det är såhär varmt, förra året regnade det som bara den. Ska dessutom skriva på kontrakt för lägenheten imorgon, nu börjar det verkligen kännas att det inte är länge kvar!  Nu tänkte jag plocka ihop lite grejer och sedan lägga mig och bara tycka om min älskling.


  

Jag är 100% redo för avslutningen nu! Hatt, check. Band, check. Klänning, check. Peppad, CHECK!

 

  

Dagens outfit, avlappnat med urkult-tröja, slitna jeans shorts, allt hår bakåt i en toffs och inget smink alls. Skööönt!



//puss


Av Amanda - 8 juni 2011 00:13

Här ligger jag än en gång i min säng och funderar.... klockan är på tok för mycket men det gör faktiskt inget. För inatt funderar inte jag på hur mycket jag ätit idag, att jag skulle göra vad som helst för att se bra ut eller att världen bara är emot mig. Ikväll funderar jag på hur jag kan ha en sån jäkla tur, varför just jag fick en helt underbar familj som stöttar mig i allt jag gör, försörjer mig och har gett mig en sån otroligt bra uppväxt.. Eller hur just jag kunde träffa den underbaraste pojken på denna jord som skulle ta en kula för mig vilken sekund som helst... Varför just jag när det finns människor runt om i hela världen som knappt har någon mat, pengar och helt enkelt har hela världen emot sig.


Jag brukar ofta klaga på Sverige men jag är helt ärligt talat så sjukt glad att jag föddes i det här landet just för att vi är så extremt bortskämda med vatten, mat och pengar. Dock står jag fast vid min åsikt om att Sverige borde skänka mer till andra länder istället för att till exempel skänka bort 42 miljoner på bingolotto till någon medelsvensson som redan har det bra ställt. Jag har alltid velat hjälpa till i samhället och gör allt för att göra jorden till en bättre plats. Visst jag är ingen miljökämpe som sopsorterar och så men jag vill hjälpa människor på andra vis. Tyvärr ser det ut som så idag att det inte är så många ungdomar som angagerar sig i sånna viktiga frågor idag, samtidigt kan jag lägga lite skuld på vuxna som har så svårt att se att det faktiskt är ungdomarna som är framtiden



  

Ju fler vi är, desto större chans är det att vår röst blir hörd

 

 

 

//puss

Presentation


Skriver om mitt liv här i Junsele när jag egentligen hör hemma i en större stad och om hur det är att leva med en ätstörning. Men även om min vardag som består av mode, party och att leva livet fullt ut!

Har dessutom nyligen påbörjat en ny kategori "Th

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards